Trebuie să realizăm că în spatele siluetelor perfecte și frumos definite nu sunt doar zâmbete… Sunt ore întregi de muncă, multă ambiție, perseverență, câteva reguli de bază și mai nou, ajutorul tehnologiei.

Merg la sală fecvent, practic și tot felul de sporturi extreme, pline de adrenalină, sunt activă și încerc să am o alimentație echilibrată.

De multe ori, însă, nu mă pot abține să nu gust tot soiul de mâncăruri și dulciuri care, inevitabil, se depun stricând tot ceea ce am construit până în acel moment.

Nu se depune mult, dar suficient pentru a mă scoate din minți sau pentru a mă ambiționa să apelez la procedurile rapide și eficiente. Cunoașteți povestea banuiesc…

 

CUM SA AI UN CORP FRUMOS?

 

patricia-cimpoiasu-tratament-ultratone-dreamshaper-silhouette-3Slavă Domnului, de aceea au fost inventate și tratamentele profesionale din clinici și saloane. Am norocul să fi descoperit câteva astfel de tratamente care, în cazul meu, dau rezultatele așteptate. Fără mari bătăi de cap.

 

Să va spun și care anume…

 

Pentru zonele de pe corp unde se depun acele staturi de grăsime enervante:

 

1.ULTRATONE DREAMSHAPER 

dreamshaper

(Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette – www.silhouette.ro )

Ce face mai exact: 

Este un aparat, ca în filmele SF, în care se introduc informațiile despre situația ta fizică actuală și despre ce anume îți dorești să obții. De exemplu: înălțimea, greutatea, predispoziția către activitatea fizică (dacă fac sport și cât de des). Dupa care se introduc, ca într-o matrice, obiectivele de înfrumusețare dorite, ca de exemplu, slăbit, fermitate, lifting, reîntinerire pielii, etc.

patricia-cimpoiasu-tratament-ultratone-dreamshaper-silhouette-5Tratament – Ultratone – Dreamshaper

Sistemul reține toate aceste date și calculează exact tratamentele de care ai nevoie pentru a atinge targetul dorit (din cele 57 de programe disponibile). În cazul meu, au fost nevoie de 8 ședințe diverse care, îmbinate, au făcut să scap de tot ce s-a depus pe abdomen, coapse și picioare.

Pe durata tratamentelor se aplică pe corp electrozi care acționează exact în zonele unde se doresc rezultatele. Pari ca un cyborg cu toate acele fire atașate de piele, însă este foarte eficient și vezi rezultatele imediat.

patricia-cimpoiasu-tratament-ultratone-dreamshaper-silhouette-2Ultratone – Dreamshaper

 

2. LPG LIPOMASSAGE

lpg-corp

Tratamentul remodelează în mod spectaculos întreaga siluetă, având la bază Lipomassage, singura tehnică din lume care te slăbește sănătos, exact acolo unde dorești, în special acele zone încăpățânate, cum ar fi: flancurile, șoldurile, abdomenul sau zona interioară a genunchiului, adică acolo unde dietele și exercițiile fizice nu dau rezultate.

LPG Lipomassage tratează celulita și cauzele care duc la formarea ei, iar rezultatul obținut este unul rapid, vizibil și de lungă durată, pentru că organismul ține minte ce „invata” în timpul ședințelor.
El poate fi soluția pentru o serie de probleme adiacente, precum relaxarea cutanata sau drenajul limfatic.

NOTĂ: Dacă este nevoie să slăbim mai mult (să scăpăm, de exemplu, definitiv de grăsimea de pe burtă, spate, coapse, picioare), atunci există CLATUU, care reduce țesutul adipos prin înghețarea zonei respective la -9°C și ajută sistemul lipidic al organismului să elimine în mod natural celulele de grăsime.
Este tratamentul de care cred că ați auzit pentru că foarte multă lume a slăbit în această vară cu el, la Silhouette (Facebook-ul e plin de fotografii și mesaje despre el).

 

Pentru ten fac mai multe tratamente foarte bune:

 

1. ULTRATONE DREAMSHAPER

 

Despre care am povestit mai devreme, doar că electrozii se aplică pe față, pe pomeți sau zona mandibulei pentru lifting instantaneu și fermitate pe termen lung. Este tratamentul pe care îl fac și Madonna și Gwyneth Paltrow, apropos.

patricia-cimpoiasu-tratament-ultratone-dreamshaper-silhouetteTratament – Ultratone – Dreamshaper

 

2. LPG ENDERMOLIFT

lpg-fata
Acesta este un tratament bun și extrem de relaxant. Aparatul are un dispozitiv care îți masează tenul și îți oferă multe avantaje precum:
• Reduce ridurile și liniile fine
• Stimulează drenajul limfatic
• Elimină pungile de sub ochi, cearcănele
• Are efect de lifting și anti-aging
• Reface conturul facial
• Elimină bărbia dublă
• Redă luminozitatea feței

patricia-cimpoiasu-tratament-lpg-silhouette-3
Tratament – LPG – Endermolift

 

3. DERMIA SOLUTION

dermia-solution-medi-lift-12-01-2014

 

Acesta are la bază un tratament dermatoestetic antiageing, care schimbă radical structura pielii, fără efecte secundare. Astfel tenul își regăsește și își menține sănătatea și abilitatea de revitalizare și reîntinerire, cu ajutorul acestor 4 pași de tratament (vi-i spun având informațiile tehnice de la specialiștii de la Silhouette):
• peeling patentat care îți pregătește și netezește pielea într-un singur pas. dermia
• tehnica specială de activare mecanică, folosește până la 800.000 micro impulsuri pentru a stimula în mod natural puterea de vindecare a pielii și functioneza precum un antrenament complex și intens de fitness pentru ten.
• se completează “sedinta de fitness” cu un cocktail intensiv pentru piele, ce are la bază serumurile Dermia Solution, care, aplicate după micro-activare, sunt absorbite de 400% de ori mai bine decât în lipsa acestei etape.
• acest tratament trebuie completat cu ritualul de îngrijire pentru acasă, folosind un concept simplu, atractiv ca preț dar și extrem de eficient.
Un tratament corect Dermia Solution durează cu până la 50 % mai puțin decât un tratament cosmetic clasic, dar este de câteva ori mai eficient.

 

4. CURA DE RECUPERARE după vară de la Academie

academie

Pe acesta este bine să îl urmați acum, în septembrie sau octombrie, când tenul are încă nevoie de recuperare după expunerea la soare din timpul verii.
Aceasta include patru tipuri de tratament:
• Tratamentul ce are la bază gelul de peeling cu complex de acizi extrași din fructe (AHA). Acesta exfoliază și regenerează în profunzime tenul, din interior spre suprafață.
• Tratamentul desensibilizant protejează pielea de efectul factorilor de mediu și întărește mecanismul natural de apărare a tenului. În plus, acesta restabilește nivelul de hidratare și elasticitate a tenului.
• Cu ajutorul algelor marine, masca modelatoare hidratează intens, stimulează și energizează pielea, asta datorită ingredienților activi care pătrund în profunzimea în piele.
• Masca cu colagen și acid hialuronic are rol în reducerea vizibilă a ridurilor de expresie sau a celor provocate de deshidratare. Asta deoarece ameliorează deficitul de colagen și acid hialuronic pe care pielea îl are după expunerea la soare.

cum-sa-ai-un-corp-frumos-3 Găsiți aceste tratamente la Silhouette Unirii (Bd. Regina Maria 1 – blocul de lângă Mitopolie) sau la Silhouette Dorobanți (vila de pe Calea Dorobanți nr.200, vizavi de TVR).

 

Hugs & Kisses!


Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *


You May Also Like